Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: Έχει μέλλον ως Box-to-Box ο Gini

Klopp: Έχει μέλλον ως Box-to-Box ο Gini

Ο προπονητής της Liverpool Jürgen Klopp δήλωσε πως ο διεθνής Ολλανδός μέσος της ομάδας Georginio Wijnaldum θα έχει λαμπρό μέλλον σε ρόλο Box-to-Box, ρόλος που του επιτρέπει να ξεδιπλώνει και το επιθετικό και το αμυντικό του ταλέντο.

Στον αγώνα με την Tottenham, αντικατέστησε τον Emre Can στην βασική ενδεκάδα, με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει μεγαλύτερη δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα στον αγωνιστικό χώρο.

«Σε αυτόν τον αγώνα o Georginio έδειξε έναν καλό συνδιασμό ενός επιθετικού αμυντικού μέσου και ενός δημιουργικού μέσου». Δήλωσε ο Klopp στην Daily Mail.

«Έχω την δυνατότητα να επιλέξω ανάμεσα σε πολλούς μέσους, όλοι υψηλού επιπέδου και η απόφαση είναι δύσκολη. Είναι πολύ καλός και έχει δημιουργήσει ένα καλό δίδυμο με τον Jordan Henderson».

Μετά από έναν μήνα στον οποίο η ομάδα δεν πήρε νίκη, με αποτέλεσμα να βρεθεί από την δεύτερη στην πέμπτη θέση, η Liverpool επέστρεψε στις νίκες μετά το 2-0 επί της Tottenham, υποχρεόνοντας την ομάδα του Λονδίνου στην τρίτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com